Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Visitingvask & En visningsvask er en rengjøring av bolig med fokus på helhetsinntrykket, slik at boligen din framstår på best mulig måte før potensielle kjøpere inntar fortet.

 

La oss ta din visningsvask!

Slipp stresset – få tid til en pause når du skal selge boligen din. Skal du selge huset eller leiligheten din bør du tenke hotellfølelse. Få det rent med en visningsvask – for fotografering og før visning. Enten boligen er ganske ny eller det er en eldre bolig, så må den gjøres innbydende til nye potensielle kjøpere. De skal kunne se seg selv bo der! La oss ta visningsvasken for deg – så kan du heller konsentrere deg om å style boligen til visning.


Hva får du av oss hvis du bestiller en visningsvask?

  • Grundig støvtørk i alle rom
  • Grundig støvsuging av gulv, tepper og møbler
  • Grundig gulvvask og vask av gulvlister i alle rom
  • Grundig vask av baderom, baderomsinnredning og fliser.
  • Utvendig rengjøring av alle skap, garderober, dører og lister
  • Grundig vask av kjøkken, utvendig vask av hvitevarer, fliser og kjøkkenskap

Ikke gjør salgsprosessen mer krevende enn den behøver å være. Trenger du hjelp til visitingvask oslo eller flyttevask oslo er vi rede til å hjelpe deg. Vi gjør alltid vårt ytterligste for at kunden skal være fornøyd.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Etter et par tastetrykk er kanskje du den neste kunden vår som kan senke pulsen og fokusere på alt annet enn skrubbing og vasking. Hadde ikke det vært deilig?

Gode råd 

Når du skal vaske og klargjøre boligen din for visning er det flere ting du kan gjøre samtidig for et bedre resultat. Disse rådene kan føre til en mer effektiv visningsvask og forutsigbar pris, samt en mer attraktiv leilighet når visningen først finner sted. 

Gi så mange oppplysninger som mulig: Når du kontakter vaskefirmaet bør du oppgi så mange opplysninger som mulig om leiligheten. Fortell hvor stor den er, om det har vært husdyr eller røyking innendørs, om tekstiler må renses, om hvitevarer er flyttet, om det er balkong og alt annet som kan være relevant for boligen. Dette bestemmer hvilke tjenester du trenger og vil gjøre prisantydningen mer forutsigbar. 

Gjør rommet åpent og luftig: Sørg for at alt unødvendig i boligen, slik som møbler, klær, løse gjenstander og rot, er ryddet bort og eventuelt fjernet før visning. Rommet bør framstå som så åpent og luftig som mulig for å gi et større uttrykk. Dette kan du gjerne gjøre allerede før visningsvasken. Fiks også alle småfeil, slik som lyspærer og lignende.

Førsteinntrykket: Førsteinntrykket begynner allerede utenfor boligen. Sørg derfor for at også inngangspartiet, inkludert ytterdøren, blir vasket og at gangen er ren og ryddig. Alt som kan plasseres i skap og lignende bør være ryddet bort. Gjør du dette før visningsvasken vil det også bli lettere for vaskefirmaet å gjøre en skikkelig jobb i inngangspartiet.

En visningsvask kan påvirke salget

Når du skal selge boligen din, er det selvsagt viktig å presentere den på best mulig vis. Først er det om å gjøre å trekke flest mulig mennesker til visningen gjennom en god boligannonse med innbydende bilder. Og når visningsdagen er der, og de potensielle kjøperne ser boligen for første gang, bør den stå til eller overgå forventningene deres. Nå er det ikke nødvendigvis slik at de potensielle kjøperne vil henge seg opp i noen skitne baderomsfliser eller en støvete dør, men ubevisst kan det påvirke helhetsinntrykket – og den endelige avgjørelsen deres.


Ikke utsett storrengjøringen

Det er lett å slurve litt når man har mye å gjøre. Mange har brent seg på at de utsetter storrengjøringen av boligen til etter at boligen er solgt og kun tar en lett rengjøring før visning. Da blir det pinlig når en potensiell kjøper med skarpt blikk får øye på hybelkaninene du glemte under sofaen eller fingeravtrykkene du overså på vinduene. Men bestiller du visitingvask gjennom et profesjonelt vaskefirma kan du konsentrere deg om alt det andre som må gjøres i forbindelse med salget, og overlate det kjedelige arbeidet med vask før visning til profesjonelle og erfarne renholdere.

vi elsker dem

hva våre kunder har å si

Mantas

Creative Director

Ieva

Dag leder

arbeidet vårt inspirerer til smil

Ansiktene Bak vår suksess

Møt våre kunder

De tror på oss

Når du finner tjenesten du trenger, klikker du bare på kontakt-knappen nederst og bestiller en befaring. 
Befaring og tilbud fra oss er selvsagt gratis! 

Ønsker du å øke virksomheten din?

Bare trykk på en knapp og holde kontakten

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

© All rights reserved 2022 Min Hus Service