Renhold-flyttevask-vaskehjelp-
Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Min hus Service Sinkunas tilbyr de beste og høyeste kvalitet renholdstjenester i Viken fylke – med tanke på pris og kvalitet. Vi har ansatte med mange års renholdserfaring som utfører arbeidet raskt og med høy kvalitet. Før du starter arbeidet kan vi avtale dine ønskede tjenester og andre detaljer. Vi ønsker å etablere et godt samarbeid for fremtiden. Derfor vil vi prøve å ikke skuffe deg og gjøre jobben perfekt. Prisen på timen vår. Enkelt å et godt forslag til samarbeidsavtale!!!Våre rådgivere har usedvanlig lang og bred erfaring med å tilpasse renholdet nøyaktig etter dine krav. Har du få eller ingen eksakte krav, kommer vi med erfaringsbaserte løsningsforslag for nettopp din bransje. Du bestemmer selv hvor mye eller lite tid du vil bruke på prosessen. Mangler vi noen opplysninger, kan vi innhente disse på den måten som passer deg best.Vi ønsker å bygge et godt samarbeid for fremtiden.Derfor tilbyr vi god rabatt på mittanbuds andre arbeid.Vi vil gjerne ha tilbakemelding på vårt arbeid med mittanbuds profil.Derfor vil vi prøve å ikke skuffe deg og gjøre jobben perfekt.

Vi kan tilby en bedre pris enn våre konkurrenter, til din fordel. Hvis du skriver ned prisene du mottar, vil vi vurdere dem og gi deg rabatt.
Det er svært viktig for oss at våre kunder er fornøyde med tjenestene våre

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

Share this: