Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Flyttevask

Ved flytting er det viktig med best mulig renhold! Det er ekstremt viktig at kontor eller bolig forlates i en perfekt stand. Dette er til fordel For de som overtar lokaletboligen. nder flyttevask må en grundig rengjoring være meget godt utfort, og når vi forlater boligen eller kontoret, skal def være skinnende og velduftende. Vier tilgjengelige for oppdrag alle ukedager.

Flyttevask fra oss innebærer:

  • Støvsuging av tepper og gulv
  • Grundig støv tørking
  • Vask av gulv samt fliser på bad og kjøkken
  • Vask av skap og skuffer, utvendig og innvendig
  • Vindusvask  innvendig
  • Vask av dører og listverk
  • Rengjøring av luftventiler, lysbrytere og stikkontakter
  • Vask av sanitærutstyr på bad, inkl. sluk (der det er tilgjengelig) og vifte (kun utvendig)
  • Tørrmoppes veggen støv
  • Vi renser baguettene

En standard flyttevask er kun innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkl. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant. Husk å lese våre vilkår som blir sendt deg med ordrebekreftelsen – så unngår vi misforståelser når vasken utføres. Vi er spesialister på denne form for renhold og arbeidet utføres kun med miljøvennlige produkter.

Prisliste for flytting i Oslo, dette er prisen på flytterengjøring:

Flyttevask pris liste

Våre normal pris
✅ Flyttevask i Oslo ligger på rundt 60-100 kr pr kvadratmeter.
✅ Eller timepriser rundt 600 kr for For en times arbeid , rengjøringsmidler og vaskeutstyr.

Hva koster –> Tilbud (lillestrøm –>> Skedsmokorset –>> Kjeller)

flyttevask, priseksempler for flyttevask
20   – 40 kvm    Mellom 3000 og 3750 kroner
40 – 50 kvm  Mellom 3750 og 4000 kroner
50 – 60 kvm  Mellom 4000 og 4250 kroner
60 – 70 kvm Mellom 4250 og 4500 kroner
80 – 90 kvm Mellom 4500 og 5000 kroner
90 – 100 kvm Mellom 5000 og 5500 kroner

Special offer 200 Kvm Only –>> 7750kr

Flyttevask pris

Du kan ikke bare søke opp “flyttevask pris” og få opp en oversiktlig prisliste. Når det gjelder nedvask av bolig er det nemlig slik at priser varierer veldig basert på størrelsen av huset, område, og til og med noen ganger tilstanden på huset. Det at priser er så forskjellige gjør at man ikke bare kan vise en prisliste.

Det betyr selvfølgelig ikke at du ikke kan sammenligne priser, men ofte må du få et tilbud på renhold fra renholdsfirmaet, Det får man vanligvis veldig enkelt ved å ringe eller legge igjen en beskjed på nettsiden til vaskefirmaet, de vil etter kort tid gi deg et tilbud på vask. Slik tilbud er vanligvis gratis og uforpliktende å søke på, så det er bare å be om tilbud fra flere renholdsfirmaer slik at du kan sammenligne ulike tilbud på renhold mot hverandre.

Husk at det ikke bare er pris som gjelder et tilbud om vask kan inkludere en mer grundig vask, en raskere gjennomførelse eller andre fordeler. Du bør lese ditt tilbud om vask nøye før du bestemmer deg for om det er det riktige for deg.

Visitingvask

Er profesjonell flytterengjøring verdt pengene?


Flyttevask kommer ofte på slutten av en lengre og stressende flytteprosess. Du skal ikke undervurdere hvor mye du trenger å flytte ut av leiligheten før du starter klesvasken. Derfor, om en profesjonell klesvaskflytting er verdt pengene kommer ned til hvor mye du trenger for å unngå å vaske mye, selv etter å ha flyttet alle eiendelene dine.

Det skal heller ikke glemmes at profesjonell flyttevask vanligvis er en god garanti for at vaskingen blir godkjent etter overtakelse. Min Hus Service har vasket mange boliger før overtakelse og har erfaring med hva som er tillatt å vaske. Velger du en ærlig og erfaren skuespiller, trenger du ikke bekymre deg. Naturligvis må du sørge for at alt er vasket, og kanskje bruke tilleggstjenester. Likevel, i de fleste tilfeller, hvis du ikke bruker ulovlig arbeid, kan du stole på Min Hus Service, vi vil gjøre en bedre jobb med å vaske enn du kunne gjort selv. Du slipper også tidkrevende og fysisk krevende klesvask, og kan i stedet bruke tid på andre flytteoppgaver, som å frakte ting til ditt nye hjem. Du kan også bare ta deg tid til å slappe av fra stresset ved bevegelsen og hvile. Dette kan være nyttig for de fleste.

Hvorvidt en flyttvask er verdt pengene er en skjønnsmessig vurdering. Kanskje du er en sånn person som setter pris på de siste dagene hjemme å dusje før du må gi opp? Kanskje du hater å vaske? For mange kan en flyttevask være verdt pengene, mens det for ganske mange andre kan anses som bortkastede penger. Hvis spørsmålet er om svart arbeid er lønnsomt, er svaret klart negativt. Som sagt må du kanskje betale dyre løsninger samtidig som du prøver å spare noen kroner.

Mantas

Creative Director

Ieva

Dag leder

arbeidet vårt inspirerer til smil

Ansiktene Bak vår suksess

vi elsker dem

hva våre kunder har å si

Møt våre kunder

De tror på oss

Når du finner tjenesten du trenger, klikker du bare på kontakt-knappen nederst og bestiller en befaring. 
Befaring og tilbud fra oss er selvsagt gratis! 

Ønsker du å øke virksomheten din?

Bare trykk på en knapp og holde kontakten

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

© All rights reserved 2022 Min Hus Service