Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Hovedrengjøring

 • Er tiden inne for en skikkelig hovedrengjøring? Dette er noe de fleste ønsker hjelp til enten det er hjemme, på kontoret eller i en annen virksomhet. Hovedrengjøring omfatter rengjøring og støvsuging av gulver, vask av vegger og tak Vinduspuss med karmvask (utvendig vinduer hvor dette er tilgjengelig fra innsiden), innvendig dør og karmvask. Tak og vegglister som er tilgjengelige uten flytting av tyngre møbler. På bad og kjøkken vaskes tak, vegger, sluk og ventiler, utvendig vask av alle fastmonterte skap, benkeplater og oppvaskkum. Tepperens og vask av hvitevarer kan jo også utføres mot et tillegg. Ta kontakt med oss for befaring og et uforpliktende tilbud!
Hovedrengjøring omfatter følgende?
 • Støvsuging av tepper, gulv, alle møbler og lister
 • Grundig støvtørking
 • Vask av dørspeil, lister, karmer og brytere
 • Vask av sanitærutstyr og utvendig skap
 • Vask av panelovner og radiatorer
 • Vask av gulv
 • Tørrmopping av tak
 • Tørrmopping av vegger
 • Vask av skuffer og skap (utvendig)
 • Innvendig og utvendig vask av standard vinduer
 • Alle skap og skuffer blir vasket på innsiden og utsiden
 • Peis og ovner tømmes og kostes
Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all hovedrengjøring vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. Min hus Service  forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

En hovedrengjøring legger et godt grunnlag for videre renhold

Selv om du vasker boligen jevnlig eller har fast vaskehjelp, trenger hjemmet ditt en ekstra grundig vask et par ganger i året. En grundig hovedrengjøring vil holde boligen din vedlike. Det blir fort flekker på vegger, spindelvev og støv eller sotflekker i tak, flekker på kjøkkenskap og hvitevarer samt støvete madrasser. I løpet av et helt år er det mye fett, smuss, sand, støv, sot, grus og pollen som kommer seg inn eller bygger seg opp i hjemmet ditt.

En grundig hovedrengjøring er bra for både deg og boligen din. Når du tar hovedrengjøringen bør du huske håndtak, lysbrytere, vegger, tak og andre områder som gjerne blir oversett når du tar helgevasken. Lar du oss ta vasken for deg, kan du heller bruke tiden din på andre ting.

Hovedrent med miljøvennlige vaskemidler

Vi har fokus på miljøvennlige løsninger når vi tar hovedrengjøring hos våre kunder. Vårt mål er å bruke minst mulig såpe – som regel bruker vi kun mikrofiberkluter lett fuktet med vann til rengjøring. Vi bruker riktignok såpe på bad og vanskelige flekker på kjøkken. Da bruker vi rengjøringsmidler som er EU-blomstmerkede. Det vil si at produktene tilfredsstiller strenge helse- og miljøkrav.

Kort fortalt

De aller fleste vil ha behov for en ekstra grundig rengjøring med jevne mellomrom. Selv om du er flink til å vaske i det daglige, eller benytter hjelp til dette, vil det være en del områder som er vanskelig tilgjengelig og som ikke vil bli tatt ved regelmessig renhold. Tak og vegger, høye flater og områder under møbler, bak sofa, og alle kriker og kroker bør bli tatt slik at man unngår oppbygging av smuss og støv i deponier, som gjør at det over tid blir vanskeligere og vanskeligere å holde ting «i sjakk». Dette vil være gunstig også for innemiljøet og luftkvaliteten i boligen.

Pris:

Prisen på hovedrent avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Ønsker du å få et skreddersydd tilbud? Klikk for å PRISSJEKK

Mantas

Creative Director

Ieva

Dag leder

arbeidet vårt inspirerer til smil

Ansiktene Bak vår suksess

vi elsker dem

hva kundene våre synes om oss

Møt våre kunder

De tror på oss

Når du finner tjenesten du trenger, klikker du bare på kontakt-knappen nederst og bestiller en befaring. 
Befaring og tilbud fra oss er selvsagt gratis! 

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

© All rights reserved 2022 Min Hus Service