Renhold-flyttevask-vaskehjelp-
Takvask

Et tak som blir tatt vare på vil vare lenger.
Takbelegg er en av de essensielle elementene i enhver bygning. Det er den som er mest påvirket av det aggressive ytre miljøet, det er den som beskytter huset og menneskene som bor i det mot regn, snø, hagl eller den brennende solen. Så minst to ganger i året – la oss si vår og sommer – ville det være rettferdig å ta vare på henne og oss.

Det finnes forskjellige typer taktekking, men de fleste av hovedproblemene deres er de samme, så vedlikeholdet er ikke mye forskjellig. Først blir hvert takbelegg inspisert og renset for rusk og skitt. Deretter blir vannavløpssystemet renset, mose, lav, mugg og andre parasittiske formasjoner fjernes fra taket.

Takinspeksjon og smussfjerning
Hensikten med befaringen er å oppdage skader eller andre feil ved belegget i tide, og også sørge for at søppel, vindblåste treblader eller andre fremmedlegemer ikke blir liggende på taket. Selvfølgelig vil de ikke ødelegge belegget, men de vil heller ikke øke holdbarheten. Det er en god idé å inspisere taket ditt to ganger i året – etter vinteren, rundt april, og på senhøsten, etter at bladene har falt.

Pass på at tregrener ikke berører taket på huset ditt. Hvis grenene på treet som vokser i nærheten av huset siden siste inspeksjon har vokst og begynt å berøre taket, er det best å kutte dem. Og samle grenene og andre gjenstander som kan skade takbelegget og fjerne dem fra taket.

Det neste trinnet er å børste bort eventuell gjenværende skitt fra taket. Hvis huset ditt er bygget nær en motorvei eller en gate med aktiv biltrafikk, vil det alltid være støv på det og taket. Noen takbelegg mister sin lyse farge og attraktive utseende som et resultat. For å bli kvitt støv og skitt hjelper en spesialisert sjampo tilpasset din type takbelegg og store mengder vann. Det er mer effektivt hvis du bruker en høytrykksspyler. Rett vannstrømmen fra den nedover mønet, hold munnstykket på enheten minst 30 cm fra takflaten.

Magien med kobbertape
En annen måte å forhindre takmose på er en spesialisert kobberstrimmel, hvor atmosfærisk nedbørsvann skaper en lett kobberoksidløsning, noe som skaper ugunstige forhold for mose å vokse.
Sett av en dag eller to i året for taket ditt til å feie bort løv og kvister, inspisere og rengjøre det. Hvis du gjør dette og tar vare på taket ditt i tide, vil det tjene deg og barna dine i flere tiår, og i sin tur vil det ta vare på deg.

Rengjøring og vask av tak i private hus;
Rengjøring og vask av skarta;
Rengjøring og vask av tak på kontorbygg;
Takrengjøring og vasking av høye bygninger;
Takvask og vask av eksepsjonelle eller eldgamle bygninger.

Takvask

Takvask med høytrykkspyler til en god pris det får du hos oss!

Ikke alle kan vaske taket på en bygning. Det kreves ikke bare sikkerhetstiltak, men også heiser, profesjonelt vaskeutstyr og kunnskap. Takvask er en kompleks jobb som krever mye omsorg, ansvar og profesjonalitet. Denne tjenesten kan velges for å forbedre estetikken til utsiden av objektet eller rommet, eller for praktisk – fjerning av gammel skitt eller mose, lav og så videre fra taket. Resto LT kan tilby takrens og vasketjenester for alle mulige fasader og tak. Vi har heisene, utstyret, verktøyene og kunnskapen for å få jobben gjort vellykket. Siden vi bruker en spesiell løfteteknikk, skader vi under arbeidet ikke takbelegget og dets estetiske utseende. Vi kan vaske og vaske vanlige betongtak, utleggere, fliser og andre belegg.

Husets tak er en også svært viktig del av bygget, både for utseendet og for funksjon. Naturligvis er det der for å hindre at nedbør kommer inn, og i den forstand må holdes ved like. Samtidig er taket også en viktig del av ditt byggs inntrykk ute. Men, på tross av hvor viktig det er overses ofte viktigheten av å holde taket rent. Med god erfaring, drevne medarbeidere og riktig utstyr fikser vi vask og spyling av ditt tak. Vi Min Hus  Service har alt av utstyr og maskin som behøves for å kunne hjelpe deg med dine behov for å vaske tak, og ute, på eiendommen din. Kontakt oss i dag og vi finner den beste løsningen for dine behov.

Rengjøring av vannavløpssystemet

Dette stadiet er ikke mindre viktig, fordi vanndreneringssystemet beskytter ikke bare husets vegger mot fuktighet, men også vinduene og fundamentene – vannet som faller fra taket ledes bort fra dem av takrenner og utgjør ikke en trussel. Hvis takrennene er skitne, kan det kaotiske vannet som faller fra taket forårsake mange problemer, som å skade fasaden eller skade fundamentet.

Rengjør regnrenner med en plast eller ikke-metallisk visker for å unngå å skade overflaten på takrennene. Fjern smuss som har samlet seg i dem. For å hindre at smuss samler seg for mye i takrennene, er de vanligvis utstyrt med spesielle beskyttelsesrister.

Rensing av mose fra taket
Dessverre lider nesten alle takbelegg mer eller mindre av mose, lav og mugg. Mose er mest utbredt på dårlig vedlikeholdte tak, hvor det hele tiden samler seg støv, rusk og vann.

Hvis det er en skog i nærheten av huset eller det er høye trær som kaster skyggen på husets tak, og selve taket har en ru eller porøs overflate, og hvis taket har en nordlig del som mottar lite sollys og varme, alle disse årsakene forårsaker svært gunstige forhold for utseendet av mose på takbelegget. Og hvis det er sumper eller andre vannkilder som vann fordamper fra i nærheten av huset, kan fuktig vær sammen med noen av de oppførte faktorene føre til “blomstring” av taket. Mose vokser sakte, men hvis den ikke blir lagt merke til og fjernet i tide, kan den forårsake en rekke alvorlige problemer for taket. De holder på fuktighet, som igjen over tid kan bli årsaken til mikrosprekker og desintegrering av selv det sterkeste takbelegget. Ikke nok med det, fukt kan trenge inn under takbelegget, og da kan bærekonstruksjonene allerede begynne å gå i oppløsning. Den enkleste, men ikke den mest effektive måten å fjerne mose fra taket på er mekanisk rengjøring. Det er imidlertid ikke veldig lett: du må fjerne alle moseansamlinger fra taket med en børste med middels hardhet. Etter det, centimeter for centimeter, må du rengjøre hele takbelegget med vann slik at det ikke blir liggende små mosepartikler på det. I tillegg har mose ofte ikke en tendens til å gi opp så lett, og den mekaniske rengjøringsprosedyren må kanskje gjentas ikke en gang, men hvert år. Hyppig mekanisk rengjøring av taket øker risikoen for å skade takbelegget og forkorte levetiden.

Derfor tilbyr takprodusenter kjemiske preparater – antiseptiske midler som fjerner mose og bidrar til å glemme dette problemet i lang tid. Den kjemiske mosefjerningsmetoden skiller seg fra den mekaniske metoden med visse fordeler. Først av alt skiller den seg ut for sin lengre varighet. Etter å ha brukt et antiseptisk middel, kan du glemme mose i minst fire år. Preparatene er ufarlige for mennesker og dyr, og de kan brukes ikke bare til å bekjempe mose, men også forebyggende, før den dekker taket. Takantiseptika inneholder et kompleks av biocider – aktive stoffer valgt på en slik måte at de beskytter taket dekket med alle typer belegg mot mose, lav, sopp eller mugg så effektivt som mulig. Alt du trenger å gjøre er å bruke en rull, sprøyte eller børste for å fukte takbelegget grundig med den tilberedte klargjøringsløsningen. Etter å ha eliminert mosen på denne måten, kan du unngå å rense den fra taket: over tid vil den visne og forsvinne av seg selv. Hvis du vil fremskynde denne prosessen, bruk utstyr for høytrykksspyling. Senere, ved å spraye taket med et antiseptisk middel to ganger i året – om våren og høsten – for forebyggende formål, vil du glemme mose for alltid.

 

Vi løser reelle problemer

hva kan vi gjøre for deg?

Mantas

Creative Director

Ieva

Dag leder

arbeidet vårt inspirerer til smil

Ansiktene Bak vår suksess

vi elsker dem

hva våre kunder har å si

Møt våre kunder

De tror på oss

Når du finner tjenesten du trenger, klikker du bare på kontakt-knappen nederst og bestiller en befaring. 
Befaring og tilbud fra oss er selvsagt gratis! 

Ønsker du å øke virksomheten din?

Bare trykk på en knapp og holde kontakten

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo -Lillestrom og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

© All rights reserved 2022 Min Hus Service