Renhold-flyttevask-vaskehjelp-
Fasadevask

FORDELER VED PROFESJONELL FASADERENGJØRING

Rengjøring utvendig av bygninger er en nøye og ansvarlig jobb. For å bevare skjønnheten og funksjonaliteten til bygningen er det nødvendig å bruke egnede materialer, og ved bruk av høytrykksrenseutstyr er det nødvendig å vurdere strukturen og konstruksjonene til bygninger. Når du rengjør fasaden til huset selv, kan du skade den: bruk for sterk strøm, resultatet av dette er ødelagt gips, maling og andre dekorasjoner av bygningen. I tillegg, hvis bygningen er høy, kan det være vanskelig å uavhengig vaske de øvre etasjene, fasadeelementene, slik at bygningen vil se lite representativ ut.

FASADERENSTJENESTER

Du kan bestille fasaderengjøring til kontoret, bedriften eller hjemmet ditt Oslo av Viken.
Kontakt oss for å diskutere dine rengjøringsbehov og avtale en rengjøringsdato. Ikke kast bort tiden din på å rengjøre fasader selv – kontakt Min Hus Service og nyt byggets fornyede utseende. Vi tilbyr en konkurransedyktig pris og et upåklagelig resultat for alle fasaderengjøringsarbeider, uansett hvilken by du befinner deg i. Ring oss i dag!

Fasadevask

Utsiden av bygget er det første kundene og leverandørene legger merke til når de kommer til deg. Fasader blir stadig påvirket av vind og regn, støv og pollen legger seg på dem, noe som resulterer i mose, og lekkasjer forårsaket av blanding av regn og støv. Alt dette dekorerer ikke bedriften eller hjemmet ditt og bidrar til raskere forfall av bygningen, økende driftskostnader. Så hvis du trenger fasadevask, ta kontakt med Min Hus Service-teamet. Vi garanterer at du vil få en profesjonell service og at byggets eksteriør er forsvarlig ivaretatt.

HVORDAN UTFØRES FASADERENGJØRING?

Fasadevask utføres vanligvis med høytrykksvannstråle eller ionisert vannrenseteknologi. Disse metodene kan også rense heterogene fasader, det vil si de som består av forskjellige materialer (for eksempel strukturgips, betong, tre, glass, metall, plast og andre). Rengjøring av overflaten gjenoppretter de beste egenskapene og skjønnheten til bygningsoverflaten.

UTFØRES FASADERENGJØRING KUN FOR FORRETNINGSSELSKAPER?

Nei, husfasadevask kan også gjøres. Kontakt Min Hus Service-teamet for et tilbud. For å beregne prisen er det nødvendig å anslå arealet og høyden på fasaden som skal rengjøres. Fasadevask kan gjøres for kontorbedrifter og eiere, kjøpesentre, borettslag og enkelthus eller hytter, fabrikker. Tilbakemeldinger om arbeidet vi gjør er gode både fra privat- og bedriftskunder.

NÅR BØR FASADEVASKARBEIDET UTFØRES?

Denne tjenesten bestilles vanligvis i løpet av vår- og høstsesongen. Men hvis bygget ligger inntil en trafikkert gate, er objektet hele tiden omgitt av fuktighet og grønt – det kan være et hyppigere behov for å vaske fasaden. Våre spesialister vil vurdere de relaterte forholdene og tilby den beste fasaderengjøringsplanen.

HVORFOR ER DET VERDT Å GJØRE FASADERENSJONSARBEID?

Over tid mister fasadeoverflater sitt opprinnelige utseende. Etter rengjøring av fasaden får bygget tilbake sin opprinnelige farge, som var skjult av støv. Regelmessig rengjøring (1-2 ganger i året) av fasaden øker også levetiden til etterbehandlingsmaterialer. En rengjort fasade ser mer attraktiv ut og øker bygningens verdi. Etter å ha fjernet støvet fra glassfasadene kommer mer lys inn i lokalene igjen, og reduserer dermed strømforbruket til kunstig belysning.

Vi løser reelle problemer

hva kan vi gjøre for deg?

Mantas

Creative Director

Ieva

Dag leder

arbeidet vårt inspirerer til smil

Ansiktene Bak vår suksess

vi elsker dem

hva våre kunder har å si

Møt våre kunder

De tror på oss

Når du finner tjenesten du trenger, klikker du bare på kontakt-knappen nederst og bestiller en befaring. 
Befaring og tilbud fra oss er selvsagt gratis! 

Ønsker du å øke virksomheten din?

Bare trykk på en knapp og holde kontakten

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

© All rights reserved 2022 Min Hus Service