Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Min Hus Service tegner gjerne årsavtale for vinduspuss (fast pris). Årsavtale-kunder prioriteres og får rabattert pris på vindusvasken.

 


Privat
På en vanlig
enebolig vil prisen ligge på ca. Fra 1500  avhengig av antall vinduer.

Vindusvask utvendig gir skinnende rene vinduer uten pletter eller striper. Mange vinduer kan være vanskelig å komme til uten stige.
Avhengig av type beliggenhet, tilsmussing og lokale så bør det utføres vinduspuss minimum èn gang i året. Våren er ofte perfekt tidspunkt fordi gatene og området rundt bygget feies og kostes til 15.mai. Rene og blanke vinduer til 15.mai er noe de fleste ønsker. Møt våren og sommeren med et friskt utsyn.
Møkkete vinduer, fasadeglass og inngangsparti gir et dårlig førsteinntrykk av din bedrift. Anbefalt frekvens for vindusvask er vår og høst, da holder vinduene seg flotte gjennom hele året.

Tilbud på vinduspuss til bedrifter
Ønsker
 du tilbud på vindusvask til din bedrift i Oslo, Akershus, Østfold eller i Innlandet, ring oss på telefon 40599075 i dag, eller fyll ut skjema nedenfor så kontakter vi deg.

Vi løser reelle problemer

hva kan vi gjøre for deg?

Mantas

Creative Director

Ieva

Dag leder

arbeidet vårt inspirerer til smil

Ansiktene Bak vår suksess

vi elsker dem

hva våre kunder har å si

Møt våre kunder

De tror på oss

Når du finner tjenesten du trenger, klikker du bare på kontakt-knappen nederst og bestiller en befaring. 
Befaring og tilbud fra oss er selvsagt gratis! 

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

© All rights reserved 2022 Min Hus Service