Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Om oss!

Vi leverer renholdtjenester til din arbeidsplass og/eller ditt hjem. Lar du oss ta oss av rengjøringen vil ikke renhold være et problem i din hverdag. Da kan du bruke din tid og energi på din egen jobb. Vår jobb er førsteklasses arbeid og du blir ikke skuffet. Har du tenkt på hvor mye fritiden din egentlig er verdt? De færreste ønsker å bruke for mye tid på rengjøring, og det er få ting familier er mer uenige om enn husarbeidet. Vi kan inngå en fast avtale om vaskehjelp, eller bistå når du har behov for det. Vi kan hjelpe med regelmessig husarbeid (gulvvask, vinduspuss, klesvask, stryking og alt du ellers måtte ha lyst til å slippe). Vi kan også utføre nedvask og fasadevask, hagearbeid og bortkjøring av avfall.

Først tenkte jeg å starte en liten bedrift. Etterhvert innså jeg at vi kan utvikle oss og dermed skape nye arbeidsplasser i lokalsamfunnet.  Du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har tips og idéer til hvordan vi kan tilrettelegge enda bedre for  dere.


Min Hus Service selskap som utfordrer de etablerte aktørene på kompetanse og kvalitet i Oslo – Norway, Lillestrøm Gardemoen viken omegn.
Min Hus Service har kundetilfredshet som hovedprioritet. Vi respekterer kundens tid og forstår verdien den har. Min Hus Service aktør på banen som sikrer en optimal leveranse av renholdstjenester for våre kunder i private hjem eller andre lokaler. Vår misjon er å hjelpe kunder og renholdere til å leve bedre og enklere liv. 

Dette gjør vi gjennom å være blant de beste når det gjelder renhold. Sentralt i vår bedrift er mennesker – vi har opprettet selskapet Min Hus Service Sinkunas som spesielt skal sette søkelys på folk. 

Et godt arbeidsmiljø og rene omgivelser skaper ikke bare trivsel, men gir også høyere produksjon og bedre humør. Sammen med kunden utarbeider vi en plan for vask, rengjøring, gulvvedlikehold og andre løpende oppgaver. Du som kunde får en fast kontaktperson som er ansvarlig for oppfølging og kvalitetssikring. Det er vårt mål at du som kunde blir tildelt en fast renholder, men det viktigste er riktig planlegging av renholdsintervaller og grundighet. Våre renholdsløsninger er basert på moderne metoder med det beste utstyr for effektivt utført arbeid til rimelig pris.

Hvordan kontakte oss Det er viktig å oppgi et referansenummer når dere kontakter oss. Referansenummeret er enten oppgitt øverst i brevet under “Vår referanse” eller org.nr./f.nr. Oppgi et telefonnummer vi kan nå dere på hvis dere kontakter oss skriftlig. Skriftlig henvendelse kan sendes elektronisk via info@minhusservice.no . Dere kan ringe brukerkontakten på telefon +4740599075. Dersom dere ringer fra utlandet er telefonnummeret til brukerkontakten

Våre renholdere får opplæring ved ansettelse samt kontinuerlig opplæring i sitt daglige arbeide.

Vi prøver å holde høy kvalitet på et hvert sted og til enhver tid. Rutiner, avvikshåndtering og kvalitetssikring skal være slik and våre tjenester i så liten grad som mulig er avhengig av personene som utfører arbeidet.

Våre rutiner skal være slik at all medarbeidere uansett ferdigheter bringes opp på et høyt servicenivå.

Du som kunde skal enkelt få tak i oss.

Fornøydhetsgaranti

Vi har fornøydhetsgaranti på renholdet, og du eller nye eiere får være med å godkjenne jobben som er gjort. Det er viktig for oss at kundene sitter igjen med en god opplevelse og et godt utført renhold i henhold til krav som stilles ved en flyttevask. Skulle det mot formodning være noe å sette fingeren på kommer vi og ordner opp i dette ASAP.

 

Leter du etter et godt  Kontorvask Oslo – ? Så slutt å lete, fordi du allerede har funnet vårt selskap.  Vi har lang erfaring Kontorvask Oslo og vi ansatte bare pålitelige mennesker, slik at du kan stole på oss kontoret ditt vil skinne rent, Vi har et pålitelig merke av rengjøringsprodukter, og derfor er vi sikre på at under Kontorvask Oslo Ingenting vil bli skadet. Vi ønsker å tilfredsstille våre kunder fullt ut, så vi gjør jobben vår på høyest mulig nivå. Finn ut om det ved å kontakte oss, vi vil gjerne rydde opp for deg.

Profesjonell kontorvask i Oslo- Norway for et rent og trivelig arbeidsmiljø

Ønsker du et rent og trivelig arbeidsmiljø for deg og dine ansatte i Oslo? Da trenger du en pålitelig og profesjonell kontorvasktjeneste Oslo – Norway . Vi tilbyr skreddersydde og effektive tjenester som sikrer at dine kontorlokaler er rene og innbydende. Vårt erfarne team av renholdsarbeidere er dedikerte til å levere den beste kontorvasktjenesten til våre kunder i Oslo. Vi forstår at et rent kontor ikke bare gir et positivt inntrykk, men også bidrar til produktivitet og trivsel blant de ansatte. Derfor legger vi stor vekt på grundighet og detaljer i vårt arbeid.

Vi tar oss av alle aspekter av kontorvask, inkludert støvsuging, gulvvask, tørrmopping, rengjøring av fellesområder, avtørking av overflater og mer. Vi benytter moderne utstyr og miljøvennlige rengjøringsprodukter for å sikre både effektivitet og hensyn til miljøet. Vårt team er trent til å håndtere ulike typer overflater og materialer, og vi tar ekstra hensyn til hygieniske områder som toaletter og kjøkken.

Kontorvask Oslo – Norway er mer enn bare en rengjøringstjeneste – vi er din partner for å skape et rent og trivelig arbeidsmiljø. Frigjør tid og ressurser ved å la oss ta hånd om kontorvasken, slik at du kan fokusere på å nå dine forretningsmål. 
Fyll ut skjemaet i dag og få et uforpliktende tilbud og la oss bli din pålitelige partner for kontorrengjøring i Oslo – Norge.
Opplev forskjellen en ren og godt vedlikeholdt arbeidsplass kan gjøre for virksomheten din.
Kontorrengjøring Oslo – Norge – Skap e t friskt og produktivt arbeidsmiljø som inspirerer til suksess!

Kontorvask Oslo – Skap et Rent og Trivelig Arbeidsmiljø

Et rent og velholdt kontor er ikke bare viktig for å gi et godt inntrykk til kunder og besøkende, men det spiller også en avgjørende rolle i å skape et trivelig og produktivt arbeidsmiljø for dine ansatte. Vår kontorvask Oslo er her for å sørge for at ditt kontor alltid er i topp stand.

Hvorfor velge vår kontorvasktjeneste i Oslo?

  • Erfaring: Med mange års erfaring innen rengjøring av kontorer, har vi opparbeidet oss solid kompetanse. Våre profesjonelle rengjøringsfolk er nøye opplært og har inngående kunnskap om de nyeste rengjøringsteknikkene og -produktene.
  • Tilpasning: Vi forstår at hvert kontor er unikt, og derfor tilpasser vi våre tjenester for å imøtekomme dine spesifikke behov og timeplan. Uansett om du trenger daglig, ukentlig eller månedlig kontorvask, har vi den rette løsningen for deg.
  • Punktlig: Vi er kjent for vår pålitelighet og punktlighet. Du kan stole på oss for å levere tjenester som avtalt, uten forsinkelser.
  • Miljøvennlig: Vi bryr oss om miljøet og helsen til dine ansatte. Derfor bruker vi miljøvennlige rengjøringsprodukter som er skånsomme mot både mennesker og planeten.
  • Kvalitet: Kvalitet er alltid vår prioritet. Målet vårt er å gi deg en grundig og omhyggelig utført kontorvask hver eneste gang.

Enten du har et lite kontor eller et større bedriftskompleks i Oslo, kan vi hjelpe deg med å opprettholde et rent, friskt og innbydende arbeidsmiljø. Vår kontorvasktjeneste er designet for å frigjøre tid for deg og dine ansatte, slik at dere kan fokusere på det som virkelig betyr noe. Kontakt oss i dag for å planlegge kontorvask Oslo som passer dine behov. La oss vise deg hvorfor vi er ditt beste valg for profesjonell kontorvasktjeneste i Oslo-området. Din tilfredshet er vår prioritet, og vi ser frem til å tjene deg.

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo