Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Om oss!

Vi leverer renholdtjenester til din arbeidsplass og/eller ditt hjem. Lar du oss ta oss av rengjøringen vil ikke renhold være et problem i din hverdag. Da kan du bruke din tid og energi på din egen jobb. Vår jobb er førsteklasses arbeid og du blir ikke skuffet. Har du tenkt på hvor mye fritiden din egentlig er verdt? De færreste ønsker å bruke for mye tid på rengjøring, og det er få ting familier er mer uenige om enn husarbeidet. Vi kan inngå en fast avtale om vaskehjelp, eller bistå når du har behov for det. Vi kan hjelpe med regelmessig husarbeid (gulvvask, vinduspuss, klesvask, stryking og alt du ellers måtte ha lyst til å slippe). Vi kan også utføre nedvask og fasadevask, hagearbeid og bortkjøring av avfall.

Først tenkte jeg å starte en liten bedrift. Etterhvert innså jeg at vi kan utvikle oss og dermed skape nye arbeidsplasser i lokalsamfunnet.  Du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har tips og idéer til hvordan vi kan tilrettelegge enda bedre for  dere.


Min Hus Service selskap som utfordrer de etablerte aktørene på kompetanse og kvalitet i Oslo Drammen, Lillestrøm Gardemoen viken omegn.
Min Hus Service har kundetilfredshet som hovedprioritet. Vi respekterer kundens tid og forstår verdien den har. Min Hus Service aktør på banen som sikrer en optimal leveranse av renholdstjenester for våre kunder i private hjem eller andre lokaler. Vår misjon er å hjelpe kunder og renholdere til å leve bedre og enklere liv. 

Dette gjør vi gjennom å være blant de beste når det gjelder renhold. Sentralt i vår bedrift er mennesker – vi har opprettet selskapet Min Hus Service Sinkunas som spesielt skal sette søkelys på folk. 

Et godt arbeidsmiljø og rene omgivelser skaper ikke bare trivsel, men gir også høyere produksjon og bedre humør. Sammen med kunden utarbeider vi en plan for vask, rengjøring, gulvvedlikehold og andre løpende oppgaver. Du som kunde får en fast kontaktperson som er ansvarlig for oppfølging og kvalitetssikring. Det er vårt mål at du som kunde blir tildelt en fast renholder, men det viktigste er riktig planlegging av renholdsintervaller og grundighet. Våre renholdsløsninger er basert på moderne metoder med det beste utstyr for effektivt utført arbeid til rimelig pris.

Hvordan kontakte oss Det er viktig å oppgi et referansenummer når dere kontakter oss. Referansenummeret er enten oppgitt øverst i brevet under “Vår referanse” eller org.nr./f.nr. Oppgi et telefonnummer vi kan nå dere på hvis dere kontakter oss skriftlig. Skriftlig henvendelse kan sendes elektronisk via info@minhusservice.no . Dere kan ringe brukerkontakten på telefon +4792561313. Dersom dere ringer fra utlandet er telefonnummeret til brukerkontakten

Våre renholdere får opplæring ved ansettelse samt kontinuerlig opplæring i sitt daglige arbeide.

Vi prøver å holde høy kvalitet på et hvert sted og til enhver tid. Rutiner, avvikshåndtering og kvalitetssikring skal være slik and våre tjenester i så liten grad som mulig er avhengig av personene som utfører arbeidet.

Våre rutiner skal være slik at all medarbeidere uansett ferdigheter bringes opp på et høyt servicenivå.

Du som kunde skal enkelt få tak i oss.

Fornøydhetsgaranti

Vi har fornøydhetsgaranti på renholdet, og du eller nye eiere får være med å godkjenne jobben som er gjort. Det er viktig for oss at kundene sitter igjen med en god opplevelse og et godt utført renhold i henhold til krav som stilles ved en flyttevask. Skulle det mot formodning være noe å sette fingeren på kommer vi og ordner opp i dette ASAP.

 

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo