Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

HVA TILBYR VI? Flyttetjenester tilbys

Vi tilbyr ikke bare det som er oppført nedenfor, men også alle mulige flyttetjenester. Vi tilbyr også flyttebyråer, kontorer, butikker, møbelpakking, intercityflytting..

HVORFOR VELGE OSS?

Vi forstår – ved flytting er det viktigste pris og ansvar.

Vi garanterer lastbeskyttelse Hvis du har leid inn et flyttebyrå, har du sannsynligvis støtt på knuste hjørner og knust glass. Det vil du ikke se hos oss

Beste flyttepriser
Vi vet hvordan vi skal tilrettelegge ruter og få alt gjort raskt – derfor er timeprisen vår en av de beste på flyttemarkedet.

Flyttehjelp

Vi tilbyr flyttetjenester, møbelmontering, fjerning av gamle møbler, fjerning av søppel og andre relaterte tjenester

Hvor mye koster flyttetjenester og transport i Oslo?

Prisinformasjon

Alle priser er oppgitt eks. mva.

  • 2 mann og bil fra 960 kr i timen.
  • 3 mann og bil fra 1.440 kr i timen.
  • Etter 17.00 og lørdager 50% tillegg.
  • Søndager 100% tillegg.
  • Kjøretillegg 5kr pr/km

Hva koster ?  (Lillestrøm ->> Skedsmokorset ->> Kjeller)

Priseksempler for flyttehjelp
20   – 40 kvm    Mellom 3000 og 3750 kroner
40 – 50 kvm  Mellom 3750 og 4600 kroner
50 – 60 kvm  Mellom 4600 og 5400 kroner
60 – 70 kvm Mellom 5400 og 6200 kroner
80 – 90 kvm Mellom 6200 og 7000 kroner
90 – 100 kvm Mellom 7000 og 7800 kroner

Flyttehjelp

Hva kan du forvente av vår flyttetjeneste?

Møbelinstallatører med verktøy;
Transport og drivstoff;
Høy kvalitet og sikker pakking og utpakking av ting;
Profesjonell lasting og lossing av ting;
Løfteskader fra å gjøre alt selv;
Betydelig raskere og mer effektiv flytting.

Pålitelige flyttetjenester

Å flytte er en ganske slitsom og stressende prosess, spesielt hvis du er alene – fire sterke ekstra hender vil utvilsomt spare deg for timer med tid og beskytte lasten din mot skade under flyttingen.  Våre flyttetjenester i Oslo og utover inkluderer fjerning og levering av diverse gjenstander, møbler, byggeavfall. Alle møbler er trygt dekket med gjennomsiktig film, gjenstander er plassert i esker av forskjellige størrelser, ekstremt skjøre og krever omsorg og oppmerksomhet – pakket inn i bobleplast. Tjenestene til lastere er ekstremt nyttige hvis du ikke har en stor bil når du transporterer last av upraktiske dimensjoner, for eksempel myke sofaer, pianoer, kjøkken- eller soveromsmøbler, tekniske enheter.  Våre ansatte vil ta seg av alt, fra å tilpasse kjøretøyet til å frakte den aktuelle lasten til å levere det til det angitte stedet. Betro eiendommen din til veteraner på dette feltet – i løpet av 10 år har vi lært å gjøre alt så jevnt og raskt som mulig samtidig som vi overholder alle sikkerhetskravene for godstransport. Hvor mye koster flyttetjenester? Billigere enn andre steder. Ring og forsikre deg.

Hvorfor bør du overlate flyttingen til teamet vårt?

 Vi kommuniserer med kunder uten unntak, vi tilbyr alltid den mest optimale løsningen i henhold til situasjonen og vi prøver å gi den best mulige opplevelsen, noe som gjør at kunden ikke kan nøle med å velge flyttebyrå i fremtiden.

Forberedelse av varer før transporttjenesten til et bestemt sted (krever dette pakking, ekstra installasjonsarbeid);
Hvor mange håndverkere ville utføre det planlagte arbeidet på en viss tid;
Hvilke emballasjematerialer vil bli inkludert for å transportere lasten på en sikker måte;
Når vil den valgte transporten ankomme slik at bestillingen oppfylles så raskt som mulig og du slipper å vente;

Vi frakter ting, møbler og husholdningsapparater fra bygårder som ikke har heis, i så fall kan sikkerheten kun ivaretas av sterke tilleggshender som kan manøvrere gjennom trange korridorer og trapper. Våre tjenester brukes også av personer som ikke har mulighet til å flytte store møbler, musikkinstrumenter, kjøleskap og andre større gjenstander fra butikker, lager eller garasjer. Hvis du har bestilt varer som du ikke kan ta med hjem – kontakt oss, innen en time eller så vil kjøpet ditt nå deg uten ekstra stress ved å tenke på hvordan du selv laster gjenstanden inn i transporten og tar den trygt til rett sted.


Før du flytter, kan du forberede ting og møbler for transport hvis du vil spare penger. Ved å følge disse tipsene under flyttetjenesten vil du være sikker på at eiendelene dine kommer til det nye anlegget fysisk intakt:

Når du pakker møbler eller andre ikke-ripebestandige gjenstander, bruk tykkere bobleplast; Dekk hjørnene på møbler og husholdningsapparater med ark med tykk papp; Dekk glassflatene med pappark, pakk dem inn i pakkepapir og bobleplast; Bruk plastposer for gjenstander som trenger maksimal beskyttelse mot støv og fuktighet

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

© All rights reserved 2022 Min Hus Service