Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Kontorvask

Man kan si at et rent kontor er dervurdert når dette bidrar til et sunt arbeidsmiljø for dine kollegaer.Samtidig
  bidrar det til et bedre inneklima fysisk på kontoret. Samtidig kan man ikke fornekte at et rent kontor fremstår som langt mer seriøst enn et urent.

For deg  som ønsker jevnlig renhold på kontoret i ypperste kvalitet kan du trygt benytte deg av våre tjenester innen kontorvask.
Vi i Min Hus Service er en bedrift som følger filosofien om at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder. Hos oss forventer vi at våre medarbeidere stiller krav til oss som arbeidsgiver, samtidig som vi stiller sunne og positive krav tilbake. For deg som bedrift og oppdragsgiver betyr dette et perfekt resultat – gang på gang!

Vi anbefaler anbefaler deg å ta kontakt dersom du har spørsmål i forbindelse med kontorvask!

.

Vindusvask

 Min Hus Service tegner gjerne årsavtale for vinduspuss (fast pris). Årsavtale-kunder prioriteres og får rabattert pris på vindusvasken.


Privat
På en vanlig
enebolig vil prisen ligge på ca. 1500 til 3750 kr avhengig av antall vinduer.

Vindusvask utvendig gir skinnende rene vinduer uten pletter eller striper. Mange vinduer kan være vanskelig å komme til uten stige.
Avhengig av type beliggenhet, tilsmussing og lokale så bør det utføres vinduspuss minimum èn gang i året. Våren er ofte perfekt tidspunkt fordi gatene og området rundt bygget feies og kostes til 15.mai. Rene og blanke vinduer til 15.mai er noe de fleste ønsker. Møt våren og sommeren med et friskt utsyn.
Møkkete vinduer, fasadeglass og inngangsparti gir et dårlig førsteinntrykk av din bedrift. Anbefalt frekvens for vindusvask er vår og høst, da holder vinduene seg flotte gjennom hele året.

Tilbud på vinduspuss til bedrifter
Ønsker
du tilbud på vindusvask til din bedrift i Oslo, Akershus, Østfold eller i Innlandet, ring oss på telefon 40599075 i dag, eller fyll ut skjema nedenfor så kontakter vi deg.

AirBnB

La oss ta din AirBnB rengjøring slik at du kan konsentrere deg om utleiedelen. Et utleiested som er rent og ryddig vil se bra og innbydende ut for gjesten. Min Hus Service  har god erfaring med AirBnB rengjøring. Vi rengjør hvert rom gjestene kan bruke under oppholdet, spesielt godt på badet og kjøkkenet. Hvis du tilbyr håndklær og sengetøy, kan vi sørge for skift  ∗kun skift – ingen vask av håndklær og sengetøy∗.

Lar du oss ta din AirBnB-rengjøring, kan du trekke beløpet fra på dine utleieinntekter.

Dette kan en avtale på AirBnB-rengjøring inneholde:

 • Støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom
 • Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper
 • Vask av kjøkken: flekkfjerning skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
 • Rengjøring av bad. Vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.
 • Vask av alle gulv
 • Sengetøyskift og bytte håndklær (vi skifter kun – vi vasker ikke)
 • Fylle på med toalettpapir der dette er tilgjengelig

Du bestemmer selv hva din avtale for rengjøring skal inneholde og når og hvor ofte vi skal vaske.

Vaskehjelp

Fast avtale på vaskehjelp inneholder:

 • Støvtørking av lett tilgjengelige flater i alle rom. Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper
 • Vask av kjøkken, benker og bord. Flekkfjerning på skapfronter, platetopp m.m.
 • Vask av bad, toalett og vaskerom
 • Vask av alle gulv
 • Prioritet ved vask i høytider

Første gang utfører vi en startpakke. Da rengjør vi ekstra godt på bad og kjøkken + lister og dørblader og synlige flekker på dører.

Kontorvask

Man kan si at et rent kontor er dervurdert når dette bidrar til et sunt arbeidsmiljø for dine kollegaer.Samtidig
  bidrar det til et bedre inneklima fysisk på kontoret. Samtidig kan man ikke fornekte at et rent kontor fremstår som langt mer seriøst enn et urent.

For deg  som ønsker jevnlig renhold på kontoret i ypperste kvalitet kan du trygt benytte deg av våre tjenester innen kontorvask.
Vi i Min Hus Service er en bedrift som følger filosofien om at fornøyde medarbeidere gir fornøyde kunder. Hos oss forventer vi at våre medarbeidere stiller krav til oss som arbeidsgiver, samtidig som vi stiller sunne og positive krav tilbake. For deg som bedrift og oppdragsgiver betyr dette et perfekt resultat – gang på gang!

Vi anbefaler anbefaler deg å ta kontakt dersom du har spørsmål i forbindelse med kontorvask!

.

Hovedrengjøring

Er tiden inne for en skikkelig hovedrengjøring? Dette er noe de fleste ønsker hjelp til enten det er hjemme, på kontoret eller i en annen virksomhet. Hovedrengjøring omfatter rengjøring og støvsuging av gulver, vask av vegger og tak Vinduspuss med karmvask (utvendig vinduer hvor dette er tilgjengelig fra innsiden), innvendig dør og karmvask. Tak og vegglister som er tilgjengelige uten flytting av tyngre møbler. På bad og kjøkken vaskes tak, vegger, sluk og ventiler, utvendig vask av alle fastmonterte skap, benkeplater og oppvaskkum. Tepperens og vask av hvitevarer kan jo også utføres mot et tillegg. Ta kontakt med oss for befaring og et uforpliktende tilbud!

Daglig/ukentlig renhold


De
fleste tilbringer mye tid på arbeidsplassen. Det er derfor viktig å investere i et godt innemiljø. Det skaper trivsel og godt arbeidsmiljø.

Bedriftsrenhold


Det er
alltid hyggelig for bedriftens kunder og ansatte å komme inn i et ryddig og rent kontorlokale. For å opprettholde denne standarden er det nødvendig med jevnlig rengjøring. Bedriften bestemmer selv hvor ofte det er nødvendig med en kontorvask

Det er enkelte steder hvor renholdet er ekstra viktig. Kontorer og venteværelser prioriteres ekstra høyt blant oss som arbeider profesjonelt med renhold. Det er profesjonelt og det vekker tillit. Derfor vil vi at kontorer skal være de reneste miljøene vi gjør renhold i.

Anbefalt daglig rengjøring av kontorer:

Vask av gulv

 • Støvsuging av tepper og matter
 • Rengjøring av sanitære anlegg
 • Påfylling av papir  og såpe-dispensere
 • Flekkfjerning fra vegger, dører og glassflater
 • Tømming av avfall
 • Vask/tørk av arbeidsbord/reseptikondisken
 • Profesjonelle vaskemidler tilpasset miljøet

Flyttevask

Ved flytting er det viktig med best mulig renhold! Det er ekstremt viktig at kontor eller bolig forlates i en perfekt stand. Dette er til fordel For de som overtar lokaletboligen. nder flyttevask må en grundig rengjoring være meget godt utfort, og når vi forlater boligen eller kontoret, skal def være skinnende og velduftende. Vier tilgjengelige for oppdrag alle ukedager.

Flyttevask fra oss innebærer:

 • Støvsuging av tepper og gulv
 • Grundig støv tørking
 • Vask av gulv samt fliser på bad og kjøkken
 • Vask av skap og skuffer, utvendig og innvendig
 • Vindusvask  innvendig
 • Vask av dører og listverk
 • Rengjøring av luftventiler, lysbrytere og stikkontakter
 • Vask av sanitærutstyr på bad, inkl. sluk (der det er tilgjengelig) og vifte (kun utvendig)
 • Tak tørrmoppes

En standard flyttevask er kun innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkl. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant. Husk å lese våre vilkår som blir sendt deg med ordrebekreftelsen – så unngår vi misforståelser når vasken utføres. Vi er spesialister på denne form for renhold og arbeidet utføres kun med miljøvennlige produkter.

 

Trappevask for boliger og borettslag


La oss
hjelpe deg med trappevask

Trapper er et område som ofte blir utsatt for støv og slitasje. I blokk eller kontorbygg er trapper ofte knyttet til inngangsparti, og noe det første man møter. Derfor er det viktig med periodisk trappevask for å sikre et rent inngangsparti.

Trapper og trapperom brukes av mange mennesker hver dag, og gir ofte førsteinntrykket av eiendommen, kontoret eller borettslaget.Trappevask må derfor foretas med jevne mellomrom av dyktige fagfolk. I store byer, som Stavanger, hvor det er salting og strøing i tillegg er hyppig trappevask enda viktigere, da dette dras videre inn i ganger og leiligheter samt kan skade gulvbelegg og parketter. Vi har lang erfaring med effektiv rengjøring av trapper og vi vasker selvfølgelig også av rekkverk, vinduskarmer, postkasser og andre overflater, avhengig av dine behov og ønsker.

Hvis din trapp krever spesiell behandling eller spesielle rengjøringsprodukter, tar vi hånd det også.

 

Brakkevask​


Renholdet av brakkene
dine er nok ikke det du tenker mest på. Men visste du at

det er viktig for trivselen og arbeidsmiljøet på arbeidsplassen?

Uansett om det er kontor, garderobe eller spiserom i brakkene, så er grundig vask et godt HMS tiltak.

 

Byggvask

En byggvask utføres når et større byggeprosjekt eller et hus skal ferdigstilles. Dette er en form for grundig rengjøring som må utføres før mulige kjøpere skal komme på en visning. En slik rengjøring krever at det er rengjort i henhold til gjeldende forskrifter.

Vennligst oppgi detalé nedenfor med tjenesten,
datoen og klokkeslettet du trenger, og vi kommer tilbake til å bestille en avtale.

ENKELT Å FÅ ET GODT FORSLAG TIL SAMARBEIDSAVTALE!

Våre rådgivere har usedvanlig lang og bred erfaring med å tilpasse renholdet nøyaktig etter dine krav. Har du få eller ingen eksakte krav, kommer vi med erfaringsbaserte løsningsforslag for nettopp din bransje. Du bestemmer selv hvor mye eller lite tid du vil bruke på prosessen. Mangler vi noen opplysninger, kan vi innhente disse på den måten som passer deg best.  

Registere time

fungerer ikke, spør her---->>

Mer informasjon

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

© All rights reserved 2022 Min Hus Service