Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Hvorfor bedre velge oss

Hver ansatt bærer et ID-skilt med bilde. Vi tilbyr flere tjenester for å vedlikeholde hjemmet ditt. Vi er et fullt forsikret nasjonalt rangert merke. Ansatte har gyldig HMS kort, vi sørger for at den fornyes hvert annet år

Moderne rengjøringsmetoder brukes for å bidra til å vedlikeholde inventar og bygninger noe som er en investering som øker levetid og verdi. Ved utarbeidelse av renholdsplan blir frekvens valgt etter lokalenes bruk, belastning og behov.

Fast, hyppig og nøyaktig renhold fremmer trivsel, bedre inneklima og arbeidsmiljø på kontoret og i de øvrige lokaler.

Vi tilbyr alt du måtte trenge når du har behov for vask av firma-lokaler i Lillestrøm. Vi utfører alt fra daglig rengjøring til vask av vindu og fasade. Ser du likevel ikke jobben du ønsker utført på listen kan du ta kontakt med oss, så finner vi helt sikkert en løsning!

Renholdsavtale utarbeides i henhold til Alminnelige kontraktsbestemmelser om levering av renholdstjenester

Kvaliteten på resultatene som tilbys av vårt rengjøringsfirma er unik og skyldes at vi er i stand til å utføre vedlikehold av forskjellige overflater som ofte kan være vanskelig for kunder å vite hvordan man skal håndtere. Dette er kunnskap som er opparbeidet gjennom lang erfaring

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Beste tjenester

© All rights reserved 2022 Min Hus Service

Kontaktinfo

2000 Lillestrom / Norway

Org. 925722189 MVA
[email protected]
24/7
Lillestrøm
Norway

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

Share this: