Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Nyt ubegrenset administrasjonsløsning

Få tips & triks for hvordan du detaljerer din

Hva koster vaskehjelp?

 Prisen for vaskehjelp ligger på mellom 375kroner og 1.400 kroner per vask. Du kan finne lovlig vaskehjelp til så lite som 196,4 kroner timen, men som med alt annet: Man skal ikke nødvendigvis stole på de billigste aktørene. Det er gjerne en grunn til at de kan tilby svært billige tjenester, og disse grunnene er ikke alltid like heldige. Videre, når man vurderer en tjeneste fra en bransje som er kjent for å ha et utbredt problem med svart arbeid, slik renholdsbransjen dessverre er, bør man være ekstra forsiktig. Når prisene begynner å bli uvanlig lave, og 196,4 kroner er helt på grensen, kan det være ugler i mosen. I denne artikkelen forteller vi deg hvordan du kan unngå både å betale for ulovlige tjenester og å betale for mye! Vaskehjelp kan koste så lite som 105 kroner timen, men disse prisene bør du altså styre klart unna. En renholdsarbeider har en minstelønn på 196,04 kroner i timen i henhold til Arbeidstilsynets satser, noe som betyr at 105 kroner tilsvarer nesten halvparten av minstelønn. Det er med andre ord helt klart ulovlig, og betyr at vaskehjelpen arbeider svart. Du påtar deg en stor risiko ved å benytte svart arbeid, og du åpner hjemmet ditt for en fremmed uten noen form for sikkerhetsnett. De mer redelige aktørene sørger også for forsikring i tillegg til pensjon- og feriepengeordning for sine ansatte. Dette medfører en høyere kostnad for forbrukeren, men den høyere kostnaden antyder også bedre arbeidsforhold for vaskehjelpen samt sannsynligvis en høyere kvalitet på vaskejobben. Pris på lovlig vaskehjelp kan variere en god del også, og det er mange faktorer som virker inn på prisen. Ulike vaskebyrå ber om ulike priser, men tilbyr også noe ulike tjenester. I tillegg til dette vil prisen du får oppgitt, avhenge av for eksempel hvor stor leilighet du har, om du stiller med vaskeutstyr selv, og om du har husdyr. Alt dette og mer kan påvirke prisen.

Hei alle sammen!

Jeg heter Mantas og jeg kommer fra Litauen“.Jeg er ansvarlig for «Min Hus service». Vi skal være ledende regionalt innen renhold i Viken fylke om omegn.

Først tenkte jeg å starte en liten bedrift. Etterhvert innså jeg at vi kan utvikle oss og dermed skape nye arbeidsplasser i lokalsamfunnet.  Du er mer enn velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har tips og idéer til hvordan vi kan tilrettelegge enda bedre for  dere.


Min Hus Service selskap som utfordrer de etablerte aktørene på kompetanse og kvalitet i Oslo Drammen, Lillestrøm Gardemoen viken omegn.
Min Hus Service har kundetilfredshet som hovedprioritet. Vi respekterer kundens tid og forstår verdien den har. Min Hus Service aktør på banen som sikrer en optimal leveranse av renholdstjenester for våre kunder i private hjem eller andre lokaler. Vår misjon er å hjelpe kunder og renholdere til å leve bedre og enklere liv. 

Dette gjør vi gjennom å være blant de beste når det gjelder renhold. Sentralt i vår bedrift er mennesker – vi har opprettet selskapet Min Hus Service Sinkunas som spesielt skal sette søkelys på folk. 

Et godt arbeidsmiljø og rene omgivelser skaper ikke bare trivsel, men gir også høyere produksjon og bedre humør. Sammen med kunden utarbeider vi en plan for vask, rengjøring, gulvvedlikehold og andre løpende oppgaver. Du som kunde får en fast kontaktperson som er ansvarlig for oppfølging og kvalitetssikring. Det er vårt mål at du som kunde blir tildelt en fast renholder, men det viktigste er riktig planlegging av renholdsintervaller og grundighet. Våre renholdsløsninger er basert på moderne metoder med det beste utstyr for effektivt utført arbeid til rimelig pris.

Hvordan kontakte oss Det er viktig å oppgi et referansenummer når dere kontakter oss. Referansenummeret er enten oppgitt øverst i brevet under “Vår referanse” eller org.nr./f.nr. Oppgi et telefonnummer vi kan nå dere på hvis dere kontakter oss skriftlig. Skriftlig henvendelse kan sendes elektronisk via www.minhusservice.no/kontaktoss/kontakt. Dere kan ringe brukerkontakten på telefon +4740599075. Dersom dere ringer fra utlandet er telefonnummeret til brukerkontakten

Våre renholdere får opplæring ved ansettelse samt kontinuerlig opplæring i sitt daglige arbeide.

Vi prøver å holde høy kvalitet på et hvert sted og til enhver tid. Rutiner, avvikshåndtering og kvalitetssikring skal være slik and våre tjenester i så liten grad som mulig er avhengig av personene som utfører arbeidet.

Våre rutiner skal være slik at all medarbeidere uansett ferdigheter bringes opp på et høyt servicenivå.

Du som kunde skal enkelt få tak i oss.

Fornøydhetsgaranti

Vi har fornøydhetsgaranti på renholdet, og du eller nye eiere får være med å godkjenne jobben som er gjort. Det er viktig for oss at kundene sitter igjen med en god opplevelse og et godt utført renhold i henhold til krav som stilles ved en flyttevask. Skulle det mot formodning være noe å sette fingeren på kommer vi og ordner opp i dette ASAP.

 

Hold forretningene dine rene

Forbedre arbeidsplassen med et viktig miljø 

82%

Innovasjoner

Alltid klar for nye jobber

88%

Handlingsplaner

Vi har en god jobbplanlegger

75%

Store prosjekter

Størstedelen av prosjektet er 75 % stort.

15%

Flotte tester

Bare 15 % av kundene tester oss

Min hus service size, experience og godt innarbeidede og fungeriende proesser mörer oss til en langsiktig partner du kan stole på. Vi er en leverandør av vedlikeholdstjenester og vedlikeholdsfirmaer for bedrifter og organisasjoner som tilbyr helhetlige løsninger. Vårt brede tilbud innen facility management göder at vi er en partner for alle typer renholdstjenester. oslo å kombinere våre tjenester enen facility management og renhold tilbyr unike og fleksible løsninger som tilfører en verdi til deg som kunde. Dere kan fokusere på deres kærnversiktom, i stådet for å fokusere på vedlikehold og pleie av eiendommen deres. Profesjonelt og bærekraftig vedlikehold for private virksomheter og offentlig sektor, helt englet.

Vi er her for å gjøre livet ditt enklere Kvalitetsrengjøringstjenester har aldri vært viktigere. Vi er alle klar over verdien av å ha et rent, sanitært miljø for helsen vår. Hos Min Hus Service vet vi også at tiden din er begrenset. Vi vet hvor vanskelig det er å opprettholde en ren plass mens du styrer alle andre deler av livet ditt, fra jobb til barn, og alt i mellom. Derfor tilbyr vi omfattende rengjøringstjenester som kan tilpasses dine behov. Enten du drar nytte av våre løpende rengjøringstjenester eller trenger en engangsrengjøring, vil du ha trygghet og vite at våre rengjøringseksperter vil gjøre jobben riktig. Vi har forsyninger og ekspertise til å takle ethvert prosjekt. Vårt rengjøringsfirma er her for å gjøre livet ditt enklere.

Om våre kunder

Hva synes kundene våre om oss?.

Elizabeth Sofia Flyttevask - 68 - 10.07.2022

Vi valgte disse etter å ha lagt ut en nøyaktig og utfyllende beskrivelse av jobben vi ønsket gjort. En flyttevask av en leilighet på 68 kvm. De virket hyggelige og imøtekommende da vi tok

Evaluert av Bupinder Singh Grewal 2 måneder siden

Fortsatt ledig: Rengjøring - 190kvm Veldig fornøyd! Superbra arbeid og service:)

Evaluert av Linn Ingrid Dahl Flyttevask - 200 - 29.06.2022

Min Hus Service utførte en upåklagelig jobb med rengjøring av huset på 200m2. Totalrengjøring av huset med bad, skuffer og skap, vindusvask, og spyling av terrasse. God kommunikasjon og god service. Møtte til avtalt tid og jobbet effektivt.

Evaluert av Reza _ Bjerke 10 06 2022 Annen rengjøring

Min Hus Service ved Mantas møtte opp sammen med kvinnelig kollega til avtalt TID & STED. Jobben ble PROFESJONELT & GRUNDIG utført innenfor angitt tidsramme, med riktig utstyr og uten noen skade på hverken leilighet eller øvrig inventar. De hadde med rene kluter og var nøye med å rydde etter seg. Min Hus Service var tydelig opptatt av å ta vare på inventaret. De jobbet helhjertet og var opptatt av å levere et perfekt resultat. De hadde med seg forskjellige rengjøringsprodukter som ble benyttet avhengig av produkt og rengjøringsbehov. Mantas & kollega var begge hyggelige & renslige. De pratet FLYTENDE ENGELSK, noe som bidro til et perfekt samarbeid. Veldig fornøyd med resultatet. ANBEFALES!

Evaluert av Andrine Rustad Flyttevask - 67 - Før 29.04.2022

Bedriften legger inn svært mye kjærligheten i den jobben de utfører. Dette var et dødsbo med ekstremt behov for rengjøring. Min Hus Service ankom og tok jobben i mot med strak arm. De var hyggelige, pålitelige, lojale og svært grundige. Jeg vil anbefale alle å investere penger her, hvis dere først skal. Et grundigere firma skal man se lenge etter. Resultatet var over all forventning, og ikke minst var ansatt super hyggelig og behjelpelig på ting jeg selv styrte med. De ga service som skårer høyt på alle måter. Anbefales virkelig varmt!

  Klar til å komme i gang?

  Det er raskt, gratis og veldig enkelt!

  Om Oss

  Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

  Kontaktinfo

  Nyhetsbrev

  Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

  © All rights reserved 2022 Min Hus Service