Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Hold forretningene dine rene

Forbedre arbeidsplassen med et viktig miljø 

82%

Innovasjoner

Alltid klar for nye jobber

88%

Handlingsplaner

Vi har en god jobbplanlegger

75%

Store prosjekter

Størstedelen av prosjektet er 75 % stort.

15%

Flotte tester

Bare 15 % av kundene tester oss

Om våre kunder

Hva synes kundene våre om oss?.

Elizabeth Sofia Flyttevask - 68 - 10.07.2022

Vi valgte disse etter å ha lagt ut en nøyaktig og utfyllende beskrivelse av jobben vi ønsket gjort. En flyttevask av en leilighet på 68 kvm. De virket hyggelige og imøtekommende da vi tok

Evaluert av Bupinder Singh Grewal 2 måneder siden

Fortsatt ledig: Rengjøring - 190kvm Veldig fornøyd! Superbra arbeid og service:)

Evaluert av Linn Ingrid Dahl Flyttevask - 200 - 29.06.2022

Min Hus Service utførte en upåklagelig jobb med rengjøring av huset på 200m2. Totalrengjøring av huset med bad, skuffer og skap, vindusvask, og spyling av terrasse. God kommunikasjon og god service. Møtte til avtalt tid og jobbet effektivt.

Evaluert av Reza _ Bjerke 10 06 2022 Annen rengjøring

Min Hus Service ved Mantas møtte opp sammen med kvinnelig kollega til avtalt TID & STED. Jobben ble PROFESJONELT & GRUNDIG utført innenfor angitt tidsramme, med riktig utstyr og uten noen skade på hverken leilighet eller øvrig inventar. De hadde med rene kluter og var nøye med å rydde etter seg. Min Hus Service var tydelig opptatt av å ta vare på inventaret. De jobbet helhjertet og var opptatt av å levere et perfekt resultat. De hadde med seg forskjellige rengjøringsprodukter som ble benyttet avhengig av produkt og rengjøringsbehov. Mantas & kollega var begge hyggelige & renslige. De pratet FLYTENDE ENGELSK, noe som bidro til et perfekt samarbeid. Veldig fornøyd med resultatet. ANBEFALES!

Evaluert av Andrine Rustad Flyttevask - 67 - Før 29.04.2022

Bedriften legger inn svært mye kjærligheten i den jobben de utfører. Dette var et dødsbo med ekstremt behov for rengjøring. Min Hus Service ankom og tok jobben i mot med strak arm. De var hyggelige, pålitelige, lojale og svært grundige. Jeg vil anbefale alle å investere penger her, hvis dere først skal. Et grundigere firma skal man se lenge etter. Resultatet var over all forventning, og ikke minst var ansatt super hyggelig og behjelpelig på ting jeg selv styrte med. De ga service som skårer høyt på alle måter. Anbefales virkelig varmt!

  Klar til å komme i gang?

  Det er raskt, gratis og veldig enkelt!

  Om Oss

  Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo og Viken.

  Kontaktinfo

  2000 Lillestrom / Norway

  Org. 925722189 MVA
  [email protected]
  24/7
  Lillestrøm
  Norway

  Nyhetsbrev

  Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

  Share this: