Renhold-flyttevask-vaskehjelp-

Nyt ubegrenset administrasjonsløsning

Få tips & triks for hvordan du detaljerer din

Hva koster vaskehjelp?

Prisen for vaskehjelp ligger på mellom 1500 kroner og 5000 kroner per vask. Du kan finne lovlig vaskehjelp til så lite som 250 kroner timen, men som med alt annet: Man skal ikke nødvendigvis stole på de billigste aktørene. Det er gjerne en grunn til at de kan tilby svært billige tjenester, og disse grunnene er ikke alltid like heldige. Videre, når man vurderer en tjeneste fra en bransje som er kjent for å ha et utbredt problem med svart arbeid, slik renholdsbransjen dessverre er, bør man være ekstra forsiktig. Når prisene begynner å bli uvanlig lave, og 250 kroner er helt på grensen, kan det være ugler i mosen. I denne artikkelen forteller vi deg hvordan du kan unngå både å betale for ulovlige tjenester og å betale for mye!

Vaskehjelp kan koste så lite som 100 kroner timen, men disse prisene bør du altså styre klart unna. En renholdsarbeider har en minstelønn på 216,05 kroner i timen i henhold til Arbeidstilsynets satser, noe som betyr at 100 kroner tilsvarer halvparten av minstelønn. Det er med andre ord helt klart ulovlig, og betyr at vaskehjelpen arbeider svart. Du påtar deg en stor risiko ved å benytte svart arbeid, og du åpner hjemmet ditt for en fremmed uten noen form for sikkerhetsnett. De mer redelige aktørene sørger også for forsikring i tillegg til pensjon- og feriepengeordning for sine ansatte. Dette medfører en høyere kostnad for forbrukeren, men den høyere kostnaden antyder også bedre arbeidsforhold for vaskehjelpen samt sannsynligvis en høyere kvalitet på vaskejobben. 

Pris på lovlig vaskehjelp kan variere en god del også, og det er mange faktorer som virker inn på prisen. Ulike vaskebyrå ber om ulike priser, men tilbyr også noe ulike tjenester. I tillegg til dette vil prisen du får oppgitt, avhenge av for eksempel hvor stor leilighet du har, om du stiller med vaskeutstyr selv, og om du har husdyr. Alt dette og mer kan påvirke prisen. 

Man kan også velge om man vil hyre privatpersoner eller virksomheter til å ta seg av husvasken, noe som naturligvis også vil virke inn på kostnaden. Dersom man vurderer å betale en privatperson for å vaske, er det visse regelverk man sette seg inn i. Hva du må vite om dette, finner du i denne guiden. Du får også vite hvordan du finner en rimelig, god og lovlig vaskehjelp.

Hold forretningene dine rene

Forbedre arbeidsplassen med et viktig miljø 

85%

Innovasjoner

Alltid klar for nye jobber

88%

Handlingsplaner

Vi har en god jobbplanlegger

75%

Store prosjekter

Størstedelen av prosjektet er 75 % stort.

95%

Flotte tester

Bare 95 % av kundene tester oss

Min hus service size, experience og godt innarbeidede og fungeriende proesser mörer oss til en langsiktig partner du kan stole på. Vi er en leverandør av vedlikeholdstjenester og vedlikeholdsfirmaer for bedrifter og organisasjoner som tilbyr helhetlige løsninger. Vårt brede tilbud innen facility management göder at vi er en partner for alle typer renholdstjenester. oslo å kombinere våre tjenester enen facility management og renhold tilbyr unike og fleksible løsninger som tilfører en verdi til deg som kunde. Dere kan fokusere på deres kærnversiktom, i stådet for å fokusere på vedlikehold og pleie av eiendommen deres. Profesjonelt og bærekraftig vedlikehold for private virksomheter og offentlig sektor, helt englet.

Vi er her for å gjøre livet ditt enklere Kvalitetsrengjøringstjenester har aldri vært viktigere. Vi er alle klar over verdien av å ha et rent, sanitært miljø for helsen vår. Hos Min Hus Service vet vi også at tiden din er begrenset. Vi vet hvor vanskelig det er å opprettholde en ren plass mens du styrer alle andre deler av livet ditt, fra jobb til barn, og alt i mellom. Derfor tilbyr vi omfattende rengjøringstjenester som kan tilpasses dine behov. Enten du drar nytte av våre løpende rengjøringstjenester eller trenger en engangsrengjøring, vil du ha trygghet og vite at våre rengjøringseksperter vil gjøre jobben riktig. Vi har forsyninger og ekspertise til å takle ethvert prosjekt. Vårt rengjøringsfirma er her for å gjøre livet ditt enklere.

Om våre kunder

Hva synes kundene våre om oss ?

Elizabeth Sofia Flyttevask - 68 - 10.07.2022

Vi valgte disse etter å ha lagt ut en nøyaktig og utfyllende beskrivelse av jobben vi ønsket gjort. En flyttevask av en leilighet på 68 kvm. De virket hyggelige og imøtekommende da vi tok

Evaluert av Bupinder Singh Grewal 2 måneder siden

Fortsatt ledig: Rengjøring - 190kvm Veldig fornøyd! Superbra arbeid og service:)

Evaluert av Linn Ingrid Dahl Flyttevask - 200 - 29.06.2022

Min Hus Service utførte en upåklagelig jobb med rengjøring av huset på 200m2. Totalrengjøring av huset med bad, skuffer og skap, vindusvask, og spyling av terrasse. God kommunikasjon og god service. Møtte til avtalt tid og jobbet effektivt.

Evaluert av Reza _ Bjerke 10 06 2022 Annen rengjøring

Min Hus Service ved Mantas møtte opp sammen med kvinnelig kollega til avtalt TID & STED. Jobben ble PROFESJONELT & GRUNDIG utført innenfor angitt tidsramme, med riktig utstyr og uten noen skade på hverken leilighet eller øvrig inventar. De hadde med rene kluter og var nøye med å rydde etter seg. Min Hus Service var tydelig opptatt av å ta vare på inventaret. De jobbet helhjertet og var opptatt av å levere et perfekt resultat. De hadde med seg forskjellige rengjøringsprodukter som ble benyttet avhengig av produkt og rengjøringsbehov. Mantas & kollega var begge hyggelige & renslige. De pratet FLYTENDE ENGELSK, noe som bidro til et perfekt samarbeid. Veldig fornøyd med resultatet. ANBEFALES!

Evaluert av Andrine Rustad Flyttevask - 67 - Før 29.04.2022

Bedriften legger inn svært mye kjærligheten i den jobben de utfører. Dette var et dødsbo med ekstremt behov for rengjøring. Min Hus Service ankom og tok jobben i mot med strak arm. De var hyggelige, pålitelige, lojale og svært grundige. Jeg vil anbefale alle å investere penger her, hvis dere først skal. Et grundigere firma skal man se lenge etter. Resultatet var over all forventning, og ikke minst var ansatt super hyggelig og behjelpelig på ting jeg selv styrte med. De ga service som skårer høyt på alle måter. Anbefales virkelig varmt!

Klar til å komme i gang?

Det er raskt, gratis og veldig enkelt!

Om Oss

Min Hus Service - er et team med kvalifiserte ansatte som påtar seg både store og små oppdrag. Vi tilbyr høy kvalitet og god service til privatpersoner, bedrifter, næringsbygg, borettslag og sameier i Oslo - LIllestrom og Viken.

Kontaktinfo

Nyhetsbrev

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Pellentesque.

© All rights reserved 2022 Min Hus Service